promo

Aktuality a články z nášho prostredia

Novinky

Ekologická rada náterov

Kedysi bolo slovo “eco” výsadou dnes sa považuje za samozrejmosť alebo už za akýsi štandard. Tento fakt máme na vedomí aj my a snažíme sa pristupovať, čo najviac zodpovedne aj pri výrobe našich produktov. Samotné drevohliníkové okná sú už sami o sebe veľmi ekologické. Ak však hľadáte spôsob, ako byť ekologický ešte o niečo viac, čítajte ďalej.

Remmers Induline

Remmers Induline LW-722

Radi by sme vám dali do pozornosti špeciálny transparentný náter od značky Remmers Induline LW-722. Pri uvedení tohto produktu na trh spravil Remmers ďalší pomyselný krok na ceste k „zelenej“ budúcnosti. Hneď na začiatku vývoja sa značka rozhodla vsadiť kartu na proces s vyrovnanou ekologickou bilanciou, ktorý spája všetky nároky firmy na udržateľnosť, kvalitu a kokurencieschopné ceny.

Čím vyšší bude dopyt a teda aj produkcia na báze spojív pochádzajúcich z biomasy, tým vyšší podiel fosílnych zdrojov dokážeme hneď na začiatku procesu nahradiť obnoviteľnými zdrojmi - a bilancia ostáva naďalej vyrovnaná

Remmers Eco

Ukážme si to na príklade: Pri výrobe jednej 20-litrovej plechovky Induline LW-722 [eco] ušetríme v porovnaní s bežnými lakmi približne 4 litre ropy. Získavaním spojív z biomasy teda nielenže šetríme fosílne zdroje pre budúce generácie, ale zároveň aj aktívne prispievame k znižovaniu skleníkových plynov v atmosfére.

Každý, kto sa rozhodne pre Induline LW-722 [eco] teda nechráni len svoje drevohliníkové okná, ale rovnako aj svetové zdroje a životné prostredie.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Viac informácií nájdete v priloženej brožúre.

Späť na články

Pozrite si našu realizáciu

Okná pre vašu budúcnosť

Niekedy stačí jeden pohľad, dotyk, či nepatrný kontakt a prepukne láska. Tá naša prepukla v spojení prírody a nadčasového dizajnu. Náš nedávno zrealizovaný projekt ,,Pri vode" je toho dôkazom.

Pozrieť projekt