promo

Aktuality a články z nášho prostredia

Technológia

Otvorte dvere budúcnosti

Keďže sa snažíme spolupracovať len s tými najlepšími, radi vám ukážeme inovatívnu cestu aj pri otváraní dverí do vašich domovov.

Medzi vlastnými štyrmi stenami ide o potrebu väčšieho bezpečia a špeciálne pocit, aby bolo už pri dverách poznať, že je niekto doma. Vo firme je to naopak požiadavka na možnosť flexibilnejšieho priraďovanie prístupových práv. Oboje má podiel na tom, že "kontrola prístupu" predstavuje trh budúcnosti, ktorý už roky rastie. Prečo jednoducho nerastiete spolu s ním?

Md komfortsysteme zutrittskontrolle head

Vďaka kvalitným SIEGENIA viacbodovým uzáverom a SIEGENIA systémom kontroly prístupu, je možné dvere nielen motoricky uzamknúť, ale aj pohodlnejšie a bezpečnejšie otvoriť než obvyklým kľúčom. Toto funguje nielen pomocou číselného kódu, ale aj pomocou odtlačku prsta alebo transpondéra. Individuálne oprávnenia prístupu možno jednoducho, bezpečne a prehľadne spravovať aplikáciou SIEGENIA Comfort App.

Ak vás táto inovatívna technológia zaujala, neváhajte nás kontaktovať na info@mintal.sk.

Späť na články

Pozrite si našu realizáciu

Okná pre vašu budúcnosť

Niekedy stačí jeden pohľad, dotyk, či nepatrný kontakt a prepukne láska. Tá naša prepukla v spojení prírody a nadčasového dizajnu. Náš nedávno zrealizovaný projekt ,,Pri vode" je toho dôkazom.

Pozrieť projekt