promo

Aktuality a články z nášho prostredia

O nás

Profil spoločnosti

Značka MINTAL pôsobí na trhu od roku 1988. V roku 1996 sa firma zamerala na výrobu otvorových výplní a tomu nastavila celý ďalší rozvoj priestorovo aj technologicky. Od roku 2005 pôsobí vo vlastných moderných výrobno-administratívnych priestoroch v obci Sielnica na trase Zvolen - Banská Bystrica.

Arial Mintal

Počas ďalších rokov prešla výraznou modernizáciou technologických zariadení, kde na kľúčových pozíciách strojného tvarového opracovania dreva nastúpila trend využitia modernej a sofistikovanej technológie CNC zariadení s prioritným zameraním na presnosť a kvalitu opracovaného povrchu. Týmito krokmi sa firma zaradila medzi najvýznamnejších producentov okenných konštrukcií na Slovensku na báze dreva.

Mintal 040

Vyspelé trendy súčasnej doby firma aplikuje do produkcie drevohliníkových okien kde ich podiel presahuje cez 90 % celkovej produkcie.

Bohaté skúsenosti v odbore a významné postavenie v odvetví spoločnosť uplatňuje aj v členstve v celoslovenskom profesnom združení SLOVENERGOokno ktorého hlavnou myšlienkou je presadzovať energetický úsporné okna a dvere do praxe, profesionálne postupy pri zabudovaní okien ako aj princípy slušnosti a korektnosti v oknárskom priemysle.

Späť na články

Pozrite si našu realizáciu

Okná pre vašu budúcnosť

Niekedy stačí jeden pohľad, dotyk, či nepatrný kontakt a prepukne láska. Tá naša prepukla v spojení prírody a nadčasového dizajnu. Náš nedávno zrealizovaný projekt ,,Pri vode" je toho dôkazom.

Pozrieť projekt