promo

Aktuality a články z nášho prostredia

Novinky

Zúčastnili sme sa polmaratónu vo Valencii

Doteraz ste to možno o nás netušili, ale firma Mintal nie je iba o "robotoch" a "oknách". Môžete nás taktiež stretnúť na rôznych športových podujatiach nielen na Slovensku, ale aj vo svete, kde s radosťou ukazujeme našu druhú tvár. Tá je pre nás taktiež nesmierne dôležitá a napĺňa nás radosťou.

6

Len nedávno sa náš Roman vrátil zo slnečnej Valencie v Španielsku, kde sa zúčastnil prestížnych majstrovstiev sveta v polmaratóne. Pretekov sa zúčastnilo spolu až neuveriteľných 15 000 bežcov a Roman finišoval na krásnom 280. mieste s čistým časom 1:17:04. Preteky spadajú pod hlavičku IAAF - medzinárodnej atletickej federácie a konali sa už 23-krát.

Na nášho zverenca sme nesmierne hrdí, keďže presadiť sa na medzinárodnej scéne medzi toľkými bežcami chcelo veľmi veľa odhodlania a sebazaprenia. Aby sme vám aspoň trochu priblížili atmosféru tohto miesta, pripájame pár nádherných záberov.

4
5
7

...a teraz späť do práce ;)

Späť na články

Pozrite si našu realizáciu

Okná pre vašu budúcnosť

Niekedy stačí jeden pohľad, dotyk, či nepatrný kontakt a prepukne láska. Tá naša prepukla v spojení prírody a nadčasového dizajnu. Náš nedávno zrealizovaný projekt ,,Pri vode" je toho dôkazom.

Pozrieť projekt