promo

Aktuality a články z nášho prostredia

Servis

Dokonalé vetranie

Čerstvý vzduch je naša najdôležitejšia potravina a zároveň je nevyhnutná pre zdravie. Aby ste si ho mohli užívať v pokoji a v najlepšej kvalite, existuje niekoľko spôsobov ako spraviť dokonalú klímu aj u vás doma. Vďaka rekuperačným jednotkám a nástenným vetrákom bude váš domov zdravší a energeticky šetrnejší.

Snímka Obrazovky 2020 03 07 O 15 03 37

Rekuperačná jednotka Aeromat WT WRG

Ide o modulárnu rekuperačnú jednotku, ktorá sa prispôsobí vašej stavbe a požiadavkám na vetranie do obytnej miestnosti. Spätné získavanie tepla, optimálny prietok vzduchu a vysoký akustický útlm sú vlastnosti, ktoré robia z Aeromatu WT WRG unikátneho spoločníka. Vďaka decentnému dizajnu čelného profilu je možné vetrací prístroj výborne integrovať do moderného usporiadania interiéru tak, aby spĺňal vaše predstavy.

Aerotube WRG Smart

Aerotube má nenápadný vzhľad a pohodlne zabezpečuje správne vetranie podľa potreby v novostavbách aj v prípade renovácie. Ponúka rýdzi komfort v miestnosti, pretože sa vďaka jeho rozmanitosti dajú realizovať najrôznejšie požiadavky na ventiláciu individuálne a aj ako systémové riešenie: Vhodné riešenie sa nájde pre takmer všetky požiadavky, či ide o aktívnu alebo pasívnu ventiláciu, so spätným získavaním tepla alebo bez neho či prevádzku prívodu a/alebo odvádzania vzduchu.

Účinnosť dosahuje až 90 % a jednotku môžete pohodlne ovládať cez mobilnú aplikáciu,

Aerovital Ambience

Vetrák AEROVITAL ambience meria vlhkosť vzduchu v interiéri aj v exteriéri a automaticky riadi prietok vzduchu. Snímače umiestnené v interiéri a v exteriéri zisťujú optimálny čas ventilácie. Použitý a zlý vzduch (CO2 príp. prchavé organické zlúčeniny) zariadenie rozpozná a automaticky upraví výmenu vzduchu. Vďaka tomuto inovatívnemu vedeniu vzduchu potrebuje vetrák veľmi málo energie, má dlhú životnosť a tichú prevádzku.

Dôležitým aspektom je snímač CO2, účinnosť až 85 % a maximálna kontrola vďaka mobilnej aplikácii.

Späť na články

Pozrite si našu realizáciu

Okná pre vašu budúcnosť

Niekedy stačí jeden pohľad, dotyk, či nepatrný kontakt a prepukne láska. Tá naša prepukla v spojení prírody a nadčasového dizajnu. Náš nedávno zrealizovaný projekt ,,Pri vode" je toho dôkazom.

Pozrieť projekt