promo

Aktuality a články z nášho prostredia

Technológia

Sklo

Ísť neustále s dobou je jedným z našich hlavných cieľov. Aj v našom segmente je každoročne predstavených kopec noviniek, ktoré sa hneď snažíme adaptovať na náš trh a do našich výrobných procesov. Keďže deklarujeme vysokú kvalitu našich produktov, bez kvalitných skiel by to nebolo možné.

Sklovina

ECLAZ - zdroj svetla a pohody

ECLAZ je nová generácia nízkoemisných povlakov spoločnosti Saint-Gobain určená pre vysoko vyspelé riešenia v oblasti izolačných skiel. Estetika, tepelno-izolačné vlastnosti, solárne zisky, prestup denného svetla - to všetko ponúka ECLAZ a plní tak bez akýchkoľvek kompromisov tie najvyššie požiadavky na energetickú účinnosť a komfort užívateľov budov a stavieb.

Vlastnosti ECLAZ

Vlastnosti Eclaz

Možno si to väčšina z nás neuvedomuje, ale v interiéroch budov trávime až 90% nášho času. Práve sklovina ECLAZ prináša skvelú príležitosť, ako pozitívne prispieť k energetickej účinnosti budov, pri súčasnom zohľadnení stále sa zvyšujúcich požiadaviek na vnútorný komfort.

Výberom našich produktov si môžete byť na 100 % istý, že dostanete vždy kvalitný produkt, ktorý plní tie najvyššie štandardy.

Späť na články

Pozrite si našu realizáciu

Okná pre vašu budúcnosť

Niekedy stačí jeden pohľad, dotyk, či nepatrný kontakt a prepukne láska. Tá naša prepukla v spojení prírody a nadčasového dizajnu. Náš nedávno zrealizovaný projekt ,,Pri vode" je toho dôkazom.

Pozrieť projekt