promo

Aktuality a články z nášho prostredia

Novinky

Drevohliníkové okno MINTAL ENERGY VG

Energy Vg

Drevohliníkové okno MINTAL ENERGY VG prináša na slovenský trh nový produkt, ktorý bezpochyby zaujme širokú verejnosť svojimi špičkovými úžitkovými vlastnosťami okna s vákuovým izolačným zasklením. Tento výrobok v porovnaní s dosiaľ používanými oknami s inertným plynom v medziskelnom priestore znamená doslova revolúciu.
Tradičný dizajn dreva v spojení s estetický upraveným povrchom ochranného exteriérového hliníkového obloženia zaručujú bezúdržbovosť a ochranu pred poveternostnými vplyvmi.
Okno je vybavené najmodernejším tzv. skrytým kovaní (bez viditeľných pántov) od fy. Siegenia vyznačujúcim sa zvýšenou nosnosťou oproti klasickým kovaniam. Poskytuje moderný dizajn a možnosti dlhodobej životnosti aj pri voľbe veľkých presklených krídel. Našou snahou je privesť tento produkt na trh v čo najkratšom čase.

Súčiniteľ prechodu tepla rámuUf 0,74 W/m2.K
Súčiniteľ prechodu tepla zasklenia Ug 0,58 W/m2.K
Súčiniteľ prechodu tepla okna Uw 0,64 W/m2.K
Späť na články

Pozrite si našu realizáciu

Okná pre vašu budúcnosť

Niekedy stačí jeden pohľad, dotyk, či nepatrný kontakt a prepukne láska. Tá naša prepukla v spojení prírody a nadčasového dizajnu. Náš nedávno zrealizovaný projekt ,,Pri vode" je toho dôkazom.

Pozrieť projekt